En trevlig kväll hos min granne

Igår var jag och några andra grannar hembjudna till en annan granne Marie. Vi skulle käka , dricka vin och prata skit . Det var så trevligt, det är lite roligt, för alla vi bor i ungefär likadana marklägenheter, så det är kul att se hur andra har det hemma. Det var mina andra grannar Marie o Maggan och jag, vi har träffats förut hemma hos den andra Marie och nästa gång ska vi va hemma hos mig. Vi har bestämt att vi ska försöka träffas ungefär en gång i månaden. Vi är hundägare också alla, utom Marie k, så det blir mycket hundsnack, men Marie K hänger på i hundsnacket också.


Marie, Marie K o Maggan


         
Marie o Marie                   Maggan                         Chilli                         sitter lite skönare , skål

  
Jag o Maggan

Bye bye .............

Km i Söderköping

Ja nu var jag och tävlade igen då, min 5:e lkl3 tävling det gick bra fick 263p och ett första pris, blev 2:a av 10 ekipage. Var km också, och vi blev klubbmästare i lkl3 i år.Det var ju lite kul. Men jag har gjort bättre tävlingar poäng mässigt, man börjar att bli lite poängkåt nu när man kommit upp lite i klasserna man vill ju ha så höga poäng som möjligt. Här är mina poäng i alla fall som vi fick.

Sittande i gr: 10
Platsliggande: 9  segt läggande.
Fritt följ: 7 sitter snett, gäller,vrideri långsammarsch.
Sättande: 7 segt sättande
Inkall m stå o ligg: 8 Dk ligg, stöter i förare avslut.
Sändandem ligg o inkall: 9 ljud.
Apport o hopp ö hinder: 10 bra!!
Apport metall: 8 ljud
Vittring o apport: 8 lite ljud, dk vid avlämmnande.
Fjärrdirigering: 7,5 långsamt ner i läggandet, långsamma skiften.

Ja här ser man ju ganska tydligt vad jag behöver jobba med, med Kingen , långsamheten försöka att få upp fart på honom, i momenten, och ljuden, och det blir en nöt att knäcka. För när man ska få upp honom i tempo så kommer ju ljuden på köpet kul va............


Sitt i grupp


Kingen o jag

Min fina hund the King.............


King o jag klubbmästare i lkl 3 2009.

Nu ska vi ha lite sem från träning o tävling sen ska vi sätta igång igen i januari feb och köra stenhårt, för eliten. Det ska bli kul.

Bye bye.................

RSS 2.0