Sanden

Igår åkte nästan hela min familj och jag till Sanden för attt sola och bada, jag hade inte varit där sen jag var barn, hade helt glömt bort hur det såg ut. Blev helt förälskad i stället ,mitt nya favo badställe .......................jag älskar ju att bada i havet också. Där blir det att åka fler gånger i sommar. Vi hade det så skönt................................................


Barnen på väg för att bada.


Jag och mina parenteser.

När vi kom hem åkte Fredrik och jag och köpte oss en varsin kebabrulle, orkade inte laga mat, gu va gott de va då:)
Sedan på kvällen åkte jag ner till min stackars tränings kompis, som nyligen hade förlorat sin fina schäfer tik i en olycklig olycka. Ville vara en vän som hon bara kunde få babbla av sig lite tankar med, och få lyssna lite på mitt babbel. Vi gick en jätteskön sväng i Ringarumsskogen, så våra hundar fick lite motion också. Efter ett tag började det att regna , när vi kom hem var vi dyng blöta, hoppas inte Helen blir värre sjuk, för hon var redan förkyld.

Mathias fotade våra djur en kväll ,Kingen låg på sin plats och sov , då kom våran katt Sigge och la sig brevid, dom var så söta tyckte vi.


Gulle pojkarna.

Bye bye.............................................

Sista träningen

Ja tänk vad tiden går fort, nu har det gått 10 ggr hos Ingela, nu slutar vi för den här gången , men jag hoppas det blir fler. Skulle vara hundvakt åt Lotta ,Zeb var hos oss över helgen. Han fick följa med ner till Ingela och bara ligga och ha tråkigt, men det är nyttig träning det med. Hade varit på tävling i Åtvid också innan och den gick skitdåligt, det var andra tävlingen på rad som gick dåligt vet inte vad som hänt med oss. Men träningen hos Ingela gick bra hon gick igenom kl3 momenten med mig hur jag ska göra, ska träna på det nu över sommaren. Hade köpt en blomma till Ingela ifrån oss alla, som hon blev glad för , hon bjöd på jätte god jordgubbs tårta. Har anmält mig till appell spår 1/8 i Valdemarsvik, hoppas vi kommer med. Har aldrig tävlat i brukset förut ska bli kul att prova. Idag var min goda granne Maria och jag ute och tränade spår, han gick skit bra och markerade apporterna alla 3. Hon tyckte att han var jätte duktig, och att jag absolut kunde anmäla mig til appellen. Körde även några budföringar dom funkade också bra. Det är framförgåendet som är lite struligt, men det är bara att träna på! 


Zeban och King hemma hos oss.

Var ute vid hundbadet i Lindö för att svalka hundarna när det var så varmt


Zeban och några nya hundkompisar.


King o Zeb.


Det var ett helt gäng med hundar, jättekul att se att dom funkade så bra tillsammans.


Alla bad galna hundar .

Bye bye............................

Bloggaren är tillbaks

Ja nu har jag inte haft tid att vara inne och blogga på ett tag igen, men nu har jag lite tid över innan jag ska gå och lägga mig, för jag ska jobba inatt. Det har ju varit så himla varmt och soligt ett tag nu, så då var jag iväg med mina barnbarn och min hund och badade. vi hade det så skönt.


Brosorna på väg till sjön.


Badungarna.


Min fina hund.


Här är vi allihop utom mamma Beatrice.
Vi hade det så kul, vad skönt det är med sommar.
Sedan fyllde min svärson 30 år, så då var vi hemma hos dom och firade födelsedag med tårta och kaffe elr saft. Vi var bara där en stund på förm för jag skulle ju jobba förstås, så jag var tvungen att gå hem skapligt för jag skulle vila innan.


Den fina och goda tårtan.


Min sambo och jag.


Fredrik, Leon och morfar.


Bea, Marcelo och Rodrigo.
Vi hade det trevligt, senare på kvällen kom alla andra och då blev det party.......................

RSS 2.0